Bekijk onze selectie mousserende wijnen

Door onze eigen kennis van de Italiaanse wijnmarkt en via voor ons bekende Italiaanse sommeliers, hebben we een zeer mooi en nog onbekend assortiment kunnen samenstellen voor de Nederlandse markt.

 

100% Prosecco
Pitars
Prosecco extra dry D.O.C.

Druivensoort:

100% Prosecco

Een mooie strogele kleur met groenachtige tinten; Het aroma heeft een rijk scala aan fruitige tonen, vooral van onrijpe appels, citroenen en grapefruits in combinatie met tonen van blauweregen in bloei en acacia bloemen; Deze prosecco heeft een aangename zure en frisse smaak, vol met een aangenaam fris karakter.

Pitars
Prosecco Rose Millesimato brut D.O.C.

Druivensoort:

Glera

Een wijn van verfijnde elegantie; Briljante zachtroze kleur met fijne en aanhoudende perlage. Een boeket met aroma's van bloemen en bessen, met een bijzondere noot van framboos en perzikbloesem. De smaak is fris en evenwichtig met minerale achtergrondtonen en sappige zachtheid in de mond.

Centorame
Spumante brut 'ANNA'

Druivensoort:

100% Pecorino

Deze prachtige mousserende wijn van 100% Pecorino druiven is een zeer delicate spumante brut. Het duurt 5 jaar voordat de maturatie en de verfijning gereed is en deze mousserende wijn gereed is voor verkoop.