Bekijk onze wijn selectie

Door onze eigen ervaring van de Italiaanse wijnmarkt en via voor ons bekende Italiaanse sommeliers, hebben we een zeer mooi en nog onbekend assortiment kunnen samenstellen voor de Nederlandse markt. Door de hechte band met onze wijnhuizen kunnen wij u dit prachtige assortiment aanbieden, waarbij kwaliteit en puurheid hoog in ons vaandel staan. 

De wijnhuizen vertegenwoordigen h(eerlijke) wijnen die op een traditionele wijze tot stand komen. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar nieuwe parels in Italië om aan ons assortiment toe te kunnen voegen. 

 

Rode wijnen
fijne
Rode wijnen

onze selectie

Rode wijnen

Een wijn met een krachtige structuur, elegantie en gebalanceerd. De kleur is intens rood. In de neus donker fruit met een hint van koffie en chocolade. In de mond is deze vol met een geweldige aanwezigheid.

heerlijke
Witte wijnen

onze selectie

Witte wijnen

een consistente, strogele kleur met een groenachtige vervaging; de geur van vlierbes, groene appel, grapefruit, lavendel, salie en limoen vallen op; in de mond is deze Sauvignon levendig en fris, waarbij citrustonen domineren; een zeer aanhoudende wijn met een scherpe finesse.

prachtige
Dessert wijnen

onze selectie

Dessert wijnen

Deze Verduzzo Friulano heeft lichtgele kleur met intense en consistente gouden accenten; Bloemige aroma's in combinatie met tropisch fruit en zoete tonen van honing; de suikers zijn meesterlijk in balans door een goede frisheid en de warme tonen van honing keren terug in de mond; een intense en fijne wijn.

Frisse
Mousserende wijnen

onze selectie

Mousserende wijnen

Een wijn van verfijnde elegantie; Briljante zachtroze kleur met fijne en aanhoudende perlage. Een boeket met aroma's van bloemen en bessen, met een bijzondere noot van framboos en perzikbloesem. De smaak is fris en evenwichtig met minerale achtergrondtonen en sappige zachtheid in de mond.